Bij lunchcafé Unyk

werken jongeren met een verstandelijke beperking.

Wij halen het beste uit deze bijzondere mensen door ze op een verantwoorde manier mee te laten draaien binnen het lunchcafé.

Unyk is een leerzame dagbesteding.
Met professionele begeleiding zorgen wij er voor dat we deze doelgroep op de juiste manier begeleiden,
ieder op eigen niveau. We kijken naar ieder zijn kracht en talent en laten de jongeren persoonlijk groeien in ons bedrijf.

Onze unieke jongeren voeren verschillende taken uit in het lunchcafé. Naast bedienen bereiden zij ook de meest lekkere huisgemaakte lekkernijen!
Onder begeleiding worden hier bijvoorbeeld heerlijke taarten en koekjes gebakken. Ook helpen ze mee met onze catering opdrachten.

Deze enthousiaste jongeren staan elke maandag t/m donderdag klaar om u te bedienen!

Verder is het lunchcafé 7 dagen per week voor u geopend.Als eigenaren stellen wij ons alvast even voor.


Iris.

Sinds oktober 2016 ben ik de trotse mede-eigenaar van dit unieke lunchcafé. Het mooie aan dit lunchcafé is dat wij werken met jongeren met een beperking. Het is de meest bijzondere bediening die je kunt hebben, ze stralen plezier uit en hebben dit ook oprecht in het werk wat ze doen. Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker behaald en heb 2,5 jaar voor het lunchcafé gewerkt als begeleidster. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Wat is er nu mooier dan deze fantastische mensen? Het is voor mij dan ook de juiste stap om dit prachtige bedrijf over te nemen. Kom gerust eens langs in het lunchcafé en laat je bedienen door onze talenten.


Kyung.

Al mijn hele leven houd ik mij bezig met het helpen van mensen, met of zonder beperking. Door mijn sociale vaardigheden, rustige uitstraling en eeuwige geduld, ben ik hier op de goede plek om de jongeren te begeleiden in onze horeca gelegenheid. Nuttig bezig zijn en nieuwe kansen benutten zijn belangrijke elementen die horen bij mijn persoonlijkheid. Met mijn ervaring in de horeca en als duizendpoot, is dit een mooie manier om mijn dromen tot expressie te laten komen.

Door onze medewerkers goed te begeleiden staan ze sterker en beter in hun eigen leven. Het is prachtig om te zien hoe deze mensen genieten in de samenleving.

Wij werken met unieke jongeren op een unieke manier.

Dat is voor u als klant een unieke beleving!