Onze toppers stellen zich graag aan u voor:

De verhaaltjes zijn door de medewerkers zelf geschreven.


Hallo ik ben Luke,

Ik werk hier van maandag t/m donderdag.

Ik heb ontzettend veel geleerd hier, zoals koekjes bakken en appeltaart leren maken.Sinds heden leer ik hoe ik broodjes op de juiste manier beleg. En het bedienen van gasten vind ik het leukste om te doen tot nu toe. Mijn werktijden zijn van 8:00 tot 15:30 en dit vindt ik de meest prettige werktijden. Ik befeel u het broodje zalm aan en de tonijn omdat dit de meest lekkere broodjes zijn die we hebben, ook de nieuwe pannenkoeken zijn om te smullen. Ik werk heel erg graag samen met mijn lieve collegas. Mijn hobbys zijn muziek luisteren, computeren, bedienen van gasten en ook nog zwemmen voetballen en vloggen.


     Hallo ik ben Elisa,

Ik werk hier op dinsdag en donderdag. Bedienen en broodjes maken vind ik leuk.
Boodschappen doen en samen met mijn collega's werken vind ik ook leuk.
Mijn hobby's zijn: koken, kleuren computeren en lopen met de hond.
een aanrader vind ik: broodje gezond.


    Hallo ik ben Max,

Ik werk sinds begin september 2018 bij Unyk. In de ochtend fiets ik zelfstandig naar het station in Leeuwarden en in Sneek ga ik zelf op de fiets naar Unyk. Ik werk op dinsdag en woensdag. Als we op het werk komen brengen we eerst alle terrasstoelen naar buiten en zetten we alles mooi neer. Het bedienen vind ik erg leuk, maar soms ook nog wel spannend. Maar ik doe het wel! In mijn vrije tijd ga ik vaak lekker toeren met mijn scooter. Ik ben een echte waterrat. Ik heb een eigen boot. Op donderdagavond train ik met mijn waterpolo team. Op zaterdag spelen we vaak een wedstrijd. Op vrijdagavond ga ik altijd naar de thuiswedstrijden van Cambuur. Ik ben echte fan, ik heb zelfs een seizoenkaart.
Groeten van Max


Hallo ik ben Patrick,

Ik woon Sneek. Ik werk op dinsdag overdag en donderdagavond. Op donderdag bezorg ik de avondhap. Dit vind ik extra leuk omdat ik veel mensen ken in Sneek en ik kan elke winkel in Sneek wel vinden. Ik vind de bediening erg leuk en ook het helpen in de keuken vind ik heel boeiend. Ik leer allemaal nieuwe dingen zoals tonijnsalade maken en rauwkost snijden. Vlees bakken doe ik ook en dat vind ik erg leuk. Mijn hobby’s zijn vissen. Ook speel ik voetbal bij de Black Boys. Graag kijk ik met mijn vrienden voetbal in de kroeg. IMijn huisdieren zijn kippen en een vogel. Een agepornis. In Unyk hebben we een aquarium die vind ik erg mooi want op de groep heb ik ook een aquarium. Als er weer Unyke showavond is dan ga ik weer meedoen als Marco Borstao daar ben ik fan van.
Groeten van Patrick Hiemstra


Hallo ik ben Dominik,

Ik woon bij Philadelphia in Sneek. Ik heb op de Piet Bakkerschool gezeten. Nu werk ik bij Unyk. Dat vind ik wel leuk.

Gerechten maken vind ik leuk zoals soep en cateringbroodjes. 2 dagen per week ben ik bij Unyk woensdag en donderdag.

Groeten van Dominik.


Hallo, ik ben Sietse Wallinga,

Ik ben 16 jaar oud en ik woon in Oudega (zuidwest-fr.)

Ik loop hier stage vanaf naar de herfstvakantie en werk op donderdag en vrijdag. Wat ik leuk vind om te doen is de gasten helpen.

Mijn hobby's zijn: fitness en achter de latop zitten.

Groeten, Sietse