Onze toppers stellen zich graag aan u voor:

De verhaaltjes zijn door de medewerkers zelf geschreven.
Hallo ik ben Luke,

Ik werk hier van maandag t/m donderdag.

Ik heb ontzettend veel geleerd hier, zoals koekjes bakken en appeltaart leren maken.Sinds heden leer ik hoe ik broodjes op de juiste manier beleg. En het bedienen van gasten vind ik het leukste om te doen tot nu toe. Mijn werktijden zijn van 8:00 tot 15:30 en dit vindt ik de meest prettige werktijden. Ik befeel u het broodje zalm aan en de tonijn omdat dit de meest lekkere broodjes zijn die we hebben, ook de nieuwe pannenkoeken zijn om te smullen. Ik werk heel erg graag samen met mijn lieve collegas. Mijn hobbys zijn muziek luisteren, computeren, bedienen van gasten en ook nogzwemmen voetballen en vloggen.


     Hallo ik ben Elisa,

Ik werk hier op dinsdag en donderdag. Bedienen en broodjes maken vind ik leuk.
Boodschappen doen en samen met mijn collega's werken vind ik ook leuk.
Mijn hobby's zijn: koken, kleuren computeren en lopen met de hond.
een aanrader vind ik: broodje gezond.


    Hallo ik ben Krishan,

Ik ben een fitte jongeman van 19 jaar. Ik werk sinds augustus bij Lunchcafé Unyk. Mijn hobby’s zijn spelen met vrienden, chillen en ook kleding.
In de bediening bij Unyk is ook leuk omdat je met mensen in contact bent. Bedienen met en dienblad vind ik echt leuk. Daarnaast leer ik hier afwassen en leer ik goed samenwerken. Je leert hier kookkunsten opdoen en ook snijden. Ik vind de groep hier gezellig en de sfeer is heel leuk. Mijn twee bazen zijn heel lief en aardig en we werken met een top team!